vrijdag 3-zondag 5 september Weekend Loonse en Drunense Duinen / De Brand

Wie gaat er mee naar de Drunense Duinen en de Brand? In het eerste weekend van september heb ik een zestal plekken gereserveerd op een mooie boerderijcamping in Giersbergen. Camping het Smitske gelegen aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, in het pittoreske gehucht Giersbergen. Camping het Smitske is het perfecte startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstocht door dit nationaal natuur park.

Het buurtschap Giersbergen ligt aan de noordkant van het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Ten zuiden van dit west-oost gelegen bos- en stuifzandgebied ligt een laagte waar vroeger turf is uitgehaald.
De Brand is een natuurgebied in Noord-Brabant. Het bevindt zich ten noorden van Udenhout en Biezenmortel. De Brand maakt deel uit van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
We gaan de overgangen met de bijzondere landschappen te voet en per fiets ontdekken. Josephine zal dan meer info geven over het ontstaan van het landschap


Camping ‘T Smitske, Giersbergen 15, 5151RG Drunen info@campinghetsmitske.nl www.campinghetsmitske.nl 0416-854454 prijs excl btw 16 of 12 euro Opgeven tot uiterlijk 1 mei 2021bij Josephine. Niet leden kunnen zich aanmelden via voorzitter@kampeergroep.knnv.nl

Datum & tijd
vr 3 september 2021 om 14:00
Vertrekplaats

Bekijk vertrekplaats