Gewijzigd naar Zaterdag 15 oktober  2022 Paddenstoelenwandeling Engelenstede (Den Bosch) o.l.v. Josephine

Wie van de kampeergroep gaat er 15 oktober 2022 mee op zoek naar paddenstoelen in natuurgebied Engelenstede in de omgeving van ’s-Hertogenbosch? Engelenstede is een restant van een heidegebied met vennen en bossen en ligt tien kilometer ten oosten van ‘s-Hertogenbosch, tussen Rosmalen, Berlicum en Vinkel.

Voor het adres van de Parkeerplaats kun je aanhouden Kaathoven 28, 5383 KV Vinkel. Geef je op bij Josephine vóór 15 september. Alleen voor leden van de Kampeergroep van de KNNV. Leden van KNNV of IVN en niet lid van de Kampeergroep van de KNNV, kunnen overleggen met de voorzitter (voorzitter@kampeergroep.knnv.nl ) over deelname.

za 15 oktober 2022 om 12:00

Parkeerplaats nabij Kaathoven 28, 5383 KV Vinkel