Over ons

De Kampeergroep, kortweg KG, is een onderdeel van de KNNV. Behalve KNNV leden kunnen ook IVN leden deelnemen aan de activiteiten van de KG. 

De KG heeft tot doel om d.m.v. kampeerweekeinden en dag wandelingen met elkaar te genieten van de natuur en deze te bestuderen. We bezoeken natuurwetenschappelijk en landschappelijk aantrekkelijke gebieden in heel Nederland. Al deze activiteiten worden door de leden zelf georganiseerd, leden die uit alle hoeken van het land komen. 
Er is een schat aan ideeën en informatie aanwezig binnen de groep, wat een breed aanbod garandeert.

Ben je nieuwsgierig of dit ook iets voor jou is, meld je aan. Nieuwe leden betalen het jaar waarin de aanmelding plaatsvindt, geen lidmaatschap. We vragen wel of je tijdens dit aanloopjaar in ieder geval een keer aan een kampeerweekend deelneemt. Hier proef je de sfeer van de KG het beste en weet je dus zeker of deze groep iets voor je is. 

Nadat je mee geweest bent en het jaar om is, kies je of je het lidmaatschap betaalt of dat je afzegt.  Heb je tussendoor of na afloop vragen dan horen we die natuurlijk graag.

Als lid betaal je € 12 euro per jaar en ben je KNNV- en/of IVN-lid.
Aan alle leden vraagt de KG de volledige adresgegevens en het akkoord met betrekking tot de Privacy Verklaring (PV) van de KG. Deze PV is in lijn met de KNNV en te vinden onder aan deze website..